Om Mälarstranden

Mälarstranden Bostäder

Mälarstranden äger och förvaltar nya och moderna bostäder i hjärtat av staden. Vi utvecklar och renoverar fastigheter med en modern stil som passar alla. Våra boende är väl anpassade och fullt utvecklade för att kunna passa alla olika typer av boendebehov. Filosofin i vårt arbete grundar sig på att alla ska ha möjligheten att bo modernt, bekvämt och funktionellt.

Om Mälarstranden

Mälarstranden äger och renoverar lägenheter med filosofin att människor vill bo modernt, bekvämt och funktionellt. Våra lägenheter ligger i en modern och tillgänglig stad med närhet till natur och miljö. Samtliga av våra bostäder ligger inom promenadavstånd – 5 till 10 minuter – till både stadens tågstation och centrum.

Vi förnyar

Mälarstranden vill förnya och förbättra, samtidigt som vi vill ta vara på stadens fantastiska miljö och arkitektur. Sedan Sveriges första riksdag år 1435 har Arboga varit en kombination av anrik historia, fina kulturella miljöer och en knutpunkt för infrastruktur. Dessa faktorer skapar utvecklingsmöjligheter för en ännu bättre framtid och på så sätt bygger vi Arboga tillsammans.